Stock market, faʻatau oloa i aso nei
Stock quotes o kamupani 71229 i le taimi moni.
Stock market, faʻatau oloa i aso nei

Stock quotes

Stock quotes online

Stock quotes talafaasolopito

Mataitusi tau maketi

Faʻasalaga Faʻavae

Faamanuiaga mai sea sea

Lipoti tau tupe

Faʻasalaga sea o kamupani. O fea e teu ai tupe?

Industrial and Commercial Bank of China Limited faʻasologa o tau o mea tau tupe i 2006

Tau o tauIndustrial and Commercial Bank of China Limited i Euro siata i 2006. Industrial and Commercial Bank of China Limited taua o talafaasolopito i Euro i 2006.
Faaopoopo i masini
Faʻaopopo i widgets

Industrial and Commercial Bank of China Limited fesuiaiga o oloa i Euro tau o le tau, siata mo 2006

Matou te tausia se talafaasolopito o le tau o upusii uma tau tupe mo tausaga taʻitasi. O le talafaasolopito atoa o le Industrial and Commercial Bank of China Limited tau o oloa i Euro mo tausaga taʻitasi. Industrial and Commercial Bank of China Limited talafaasolopito mo soo se aso. O upusii uma o Industrial and Commercial Bank of China Limited i Euro mai le 2014 i le 2024 o loʻo iinei. Totogi o le Industrial and Commercial Bank of China Limited i le Euro mai le 2014 i le 2024 o loʻo faʻaalia iinei.

O upusii o sea a Industrial and Commercial Bank of China Limited i le 2006 ua suia i le +25.71%. O le tau aupito i maualalo o sea o Industrial and Commercial Bank of China Limited i le 2006 o le 0.34 Euro. O le aofaʻiga sili ona taua o le ICK.F i le 2006 o le 0.48 Euro.

Faʻaali:
I

Industrial and Commercial Bank of China Limited Euro taua o talafaasolopito

I luga o le kalafa o le talafaasolopito o le tau o le tau o Industrial and Commercial Bank of China Limited i Euro, e mafai ona e vaai i le talafaasolopito umi o suiga i le taua o le tau faʻatau. O le kalafa o le talafaasolopito o le Industrial and Commercial Bank of China Limited tau o oloa i Euro o loʻo faʻaalia ai upusii uma ile 5 tausaga talu ai. Ata o le talafaasolopito o upusii o Industrial and Commercial Bank of China Limited i Euro mai 2014 i luga ole initaneti ma le saʻolotoga. E mafai ona e maua le sao o le Industrial and Commercial Bank of China Limited fua i luga o le siata pe afai e te liliuina le aso filifilia. O le kalafa o le tala o le tau o faʻatauga o loʻo fesoʻotaʻi faʻatasi. Faʻasolo le kalafi.

 
Aso Totogi
Tesema 2006 Mai 0.43 I 0.43 EUR
Novema 2006 Mai 0.48 I 0.48 EUR
Okitopa 2006 Mai 0.37 I 0.37 EUR
Setema 2006 Mai 0.34 I 0.34 EUR

Le tau o sea Industrial and Commercial Bank of China Limited

Tupe Industrial and Commercial Bank of China Limited

O le talafaasolopito o Industrial and Commercial Bank of China Limited tau o oloa i Euro tau o loʻo maua i le laulau mo tausaga taʻitasi talu mai le 2014. Talafaasolopito o le tau o le tau o Industrial and Commercial Bank of China Limited i Euro o loʻo i le laulau mo tausaga taʻitasi. E mafai ona e vaʻaia le laulau talafaʻasolopito o le Industrial and Commercial Bank of China Limited tau faʻatau mai 2014 i le luga o le upega tafaʻilagi. Faʻamatalaga masina o Industrial and Commercial Bank of China Limited i le Euro, e mafai ona e iloa pe ae kiliki i luga o le sootaga o le tausaga i le laulau o talafaasolo mo le tausaga. Faʻaaliga Industrial and Commercial Bank of China Limited faʻamatalaga i le Euro mo 2006 mo masina taʻitasi, kiliki i le link 2006 i le laulau o tausaga.

O se suiga i le tau o le faʻatauga mo se taimi uumi o loʻo manino lava ona iloa i luga o la tatou itulau i luga o le talafaasolopito o tau o faʻatau. O le suiga i le tau o le tau o Industrial and Commercial Bank of China Limited i le Euro mo se vaitaimi umi lava o loo manino ona vaaia i lenei itulau o le talafaasolopito o le tau o le kamupani . Faʻateleina ma faʻaitiitia le Industrial and Commercial Bank of China Limited tau faʻatau i Euro i tausaga taʻitasi mo: 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020 tausaga. I luga o la matou 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai se talaʻaga o fua faatatau o tau o faʻatauga uma i soʻo se tupe.

I totonu o la matou faʻamaumauga, e mafai ona e vaʻai i le talafaʻasolopito o soʻo se faʻasologa o tupe i soo se tupe i tausaga ua tuanaʻi. Faʻamaumauga i luga o le initaneti o upusii o se tasi o faʻamatalaga tau tupe i soo se tupe mo tausaga uma o iinei. Industrial and Commercial Bank of China Limited tau o oloa i Euro mo 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020. Kiliki i le tausaga i luga o le laulau e saili ai le talafaasolo o le tau o le tau o Industrial and Commercial Bank of China Limited i Euro.